Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2020, 11:17
Čas čítania 0:29
Vl Mi

Profesionálneho surfera zmietla obrovská vlna. Ihneď ho museli previezť do nemocnice

ŠPORT MORE ŠPORT SURFOVANIE
Uložiť Uložené

Na portugalskej pláži surfera zmietla vlna.

Surfovanie patrí medzi športy, na ktoré musíš byť skutočne talentovaný. Musíš mu venovať veľa energie a úsilia, aby si sa dostal na špičkovú úroveň. Zároveň nepatrí medzi najlacnejšie záľuby, okrem vybavenia treba za vlnami ďaleko cestovať.

No a pokiaľ chceš zdolávať tie najväčšie, je dobré mať so sebou špeciálny tím, ktorý by ti v prípade núdze vedel podať pomocnú ruku.

Odporúčané
Zdeno Chára dostane ulicu v Bostone. Poctu mu pri príležitosti jubilea vzdali najlepší hráči ligy, dostal aj zlaté rukavice Zdeno Chára dostane ulicu v Bostone. Poctu mu pri príležitosti jubilea vzdali najlepší hráči ligy, dostal aj zlaté rukavice 9. februára 2020, 15:06

Kamery zachytili nepríjemný moment. Profesionálny surfer Alex Botelho sa zúčastnil akcie  Nazaré Tow Surfing Challenge v Portugalsku. Súťažiacich dopredu varovali, že budú „súperiť s obrovskými vlnami“, informuje BBC.

Domov
Zdieľať
Diskusia