Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2020, 20:53
Čas čítania 3:51
Matej Krajčovič

Samsung predstavil novú generáciu smartfónov Galaxy S20. Patrí k nim aj skladací Galaxy Z Flip za 1 480 €. Čo môžeš čakať?

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Skladacie displeje majú byť najnovšou veľkou vecou na trhu so smartfónmi.

Samsung dnes v San Franciscu ukázal celé portfólio svojich nových smartfónov, ktorými chce konkurovať Applu alebo dokonca ponúknuť niečo, na čo zákazníci ešte vôbec nie sú zvyknutí. 

Revolučný má byť hlavne smartfón s názvom Galaxy Z Flip, ktorý je vďaka špeciálnemu skladaciemu displeju možné zložiť na polovicu, ako dámske zrkadielko. V zatvorenom stave sú výhodou poriadne malé rozmery a takmer štvorcový pôdorys, ktorý si ľahko zasunieš do vrecka alebo kabelky.

Samsung skúša druhý pokus, predstavil skladací smartfón Galaxy Z Flip za 1 480 eur
Zdroj: Samsung.com

Po otvorení však už získaš takmer bežný mobil so 6,7-palcovým displejom a Full HD+ rozlíšením (2 636 x 1 080 bodov), hoci trochu viac natiahnutým do výšky vďaka pomeru strán 21,9:9. Roztvorenie bude držať v akomkoľvek uhle, podobne ako pri notebookoch. Horná polovica displeja pritom bude zobrazovať iné aplikácie ako tá spodná a konštrukcia tiež poslúži ako statív pri nahrávaní videa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia