Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2020, 14:28
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Po dvoch rokoch sa vrátil, aby porozbíjal slovenské kluby. Pil C si na turné berie aj mladých kolegov

KULTÚRA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C štartuje turné po Slovensku a Česku.

Pil Cho tretí sólový album 2086 je zatiaľ tým najlepším, čo vo svojej kariére vyprodukoval a patrične to ocenili aj fanúšikovia. Ako jediný zhodil kvôli enormnému záujmu na niekoľko desiatok minút portál na kupovanie CDs a merchu a teraz sa bude uchádzať aj o to, aby zhodil strechy z klubov.

Na jeho sociálnych sieťach máme možnosť vidieť, že začal trénovať novú šou a už v piatok 14. februára odštartuje na východe špeciálne klubové turné naprieč Slovenskom a Českom. 

Odporúčané
Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) 3. novembra 2019, 13:15

Budeš mať možnosť počuť naživo väčšinu skladieb z minuloročného projektu, a to aj za sprievodu niektorých hostí z albumu. S Pil Cm totiž na turné idú aj mladé posily ako Luisa, Frayer Flexking či Sak10denz. Lineup ešte doplnia mená, ktoré sa na albume neobjavili, napríklad Dokkeytino. Pil Cmu bude chrbát už tradične kryť Special Beatz a samozrejmosťou je aj sprievodná vizuálna show. 

Na všetky zastávky je k dispozícii predpredaj v sieti Ticketportal, či už online alebo v predajných miestach. Pil C síce bude koncertovať aj po turné, ide však o jedinečnú možnosť vidieť a zažiť naživo aj skladby, ktoré bežne nehráva. Sám priznal, že nie všetky tracky sú klasické klubové hymny, vďaka čomu bude koncert iný, ako tie, ktoré môžeš navštíviť kedykoľvek. Aj keď, nechýbajú ani tracky z tejto kategórie. 

Po dvoch rokoch sa vrátil, aby porozbíjal slovenské kluby. Pil C si na turné berie aj veľa mladých kolegov
Zdroj: Pil C
Domov
Zdieľať
Diskusia