Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2020, 13:24
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Nahliadni do pozadia tvorby klipu Instagram. Rytmus si uťahuje zo štábu a Gogo vysvetľuje, ako sa s Kontrafaktom spoznal

HUDBA EGO INSTAGRAM RYTMUS
Uložiť Uložené

Gogo vydáva 50-minútový backstage plný vzácnych záberov z tvorby videoklipu pre Kontrafakt.

Gogo už nie je youtuber na plný úväzok, na toto remeslo však nezanevrel a naďalej sa venuje videotvorbe. Stal sa z neho režisér hudobných klipov a aj keď má na konte len druhý v poradí, môžeme konštatovať, že sa mu darí. Zároveň má možnosť robiť s tými najlepšími interpretmi alebo produkčným štábom.

Teraz vydáva aj 50-minútový (skoro) dokumentárny film, v ktorom zaznamenáva priebeh celého natáčania s obrovským štábom na mnohých lokalitách.

Dozvedáme sa tiež, ako sa Gogo a členovia Kontrafaktu spoznali a aká je ich spoločná minulosť, z ktorej vychádza aktuálna spolupráca. Samozrejme, nechýba ani veľa vtipných scén, na ktorých si Rytmus uťahuje z členov produkcie, myslí to však vždy v tom najlepšom a uvoľňuje tak napätú situáciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia