Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2020, 5:08
Čas čítania 1:04
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix získal za rolu Jokera svojho prvého Oscara!

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Joaquin Phoenix porazil množstvo úžasných hercov.

Joaquin Phoenix zbieral za svojho Jokera množstvo ocenení. Po BAFTA a Zlatom glóbuse si odnáša aj svojho prvého Oscara. Mal silnú konkurenciu. Menovite šlo o Adama Drivera, DiCapria, Jonathana Pricea či Antonia Banderasa. Phoenix však vyhral zaslúžene, keďže bol ako Arthur démonický a dokonale predal postavu. Tešíme sa, čo nám s režisérom Toddom Phillipsom prinesú nabudúce (pravdepodobne v Jokerovi 2). 

Odporúčané
Joker je strhujúcim a temným psycho thrillerom, v ktorom Joaquin Phoenix predvádza ďalší majstrovský výkon (Recenzia) Joker je strhujúcim a temným psycho thrillerom, v ktorom Joaquin Phoenix predvádza ďalší majstrovský výkon (Recenzia) 2. októbra 2019, 15:14

Phoenixovi to vyšlo až na štvrtýkrát. Predtým bol nominovaný za Gladiátora, Walk the Line a Master. Phoenix si prevzal ocenenie a poskytol ďalšiu osobnú ďakovnú reč, ktorá sa ale týka každého z nás. Poďakoval sa svojím hereckým kolegom a filmu ako takému. Následne už zopakoval témy z minulých ďakovných rečí, kedy vyzdvihoval boj proti nespravodlivosti a zneužívanie prírody. Na záver sa trochu vrátil do minulosti a k svojmu zosnulému bratovi Riverovi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia