Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2020, 2:38
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Brad Pitt získal Oscara. Akadémia ocenila jeho geniálnu rolu Cliffa Bootha vo filme Vtedy v Hollywoode od Tarantina

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Brad Pitt získal svojho 2. Oscara.

Oscarová noc začala oslavou talentovaných ľudí a tvorcov, ktorí hlavne v tomto roku potrebujú podporu, keďže od Akadémie sa jej ich vo forme nominácií na Oscara nedočkali. Ženské režisérky, ľudia inej ako bielej farby pleti či tvorcovia z komunity LGBTI. Hneď na to však Regina King (skvelý seriál Watchmen) odovzdávala Oscara za najlepšieho herca vo vedľajšej role. 

Nominovaní boli: Tom Hanks, “A Beautiful Day in the Neighborhood”, Anthony Hopkins, “The Two Popes”, Al Pacino, “The Irishman”, Joe Pesci, “The Irishman” a Brad Pitt, “Once Upon a Time in Hollywood”. Trochu nás mrzí, že si ocenenie neodniesol Joe Pesci, keďže bol v novej gangsterke Martina Scorseseho démonický.

Regina Oscara odovzdala do rúk Bradovi Pittovi, ktorý mal vynikajúci rok. Ad Astra bolo výnimočnou sci-fi drámou, kde podal Brad Pitt brilantný výkon. Nasledovala však tarantinovka Once Upon a Time in Hollywood a Pitt mohol Tarantinovi poďakovať za geniálne napísanú postavu, ktorú nešlo nemilovať.

Pitt si následne v celkom úprimnom preslove (doterajšie tohtoročné ďakovné reči preplnil humorom, tu sa zdržal) prevzal svojho 2. Oscara (prvého za herecký výkon). Pitt sa poďakoval kaskadérom, Leovi, štábu a vyzdvihol dôležitosť Quentina Tarantina. 

Odporúčané
Vtedy v Hollywoode je štýlovou jazdou, ktorú si užijú najmä fanúšikovia Quentina Tarantina (Recenzia) Vtedy v Hollywoode je štýlovou jazdou, ktorú si užijú najmä fanúšikovia Quentina Tarantina (Recenzia) 15. augusta 2019, 14:16
Domov
Zdieľať
Diskusia