Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2020, 19:52
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Tekashi má prvú skladbu s miliardou pozretí na YouTube. Prekvapivo nejde o Gummo ani FEFE s Nicki Minaj

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Tekashiho španielsky hit s Anuel AA zaznamenal miliardu pozretí na YouTube. Paradoxne, na streamovacích službách je najpopulárnejšia iná skladba.

Tekashi síce ešte bude do novembra 2020 čakať na prepustenie z federálnej väznice, okrem mnohých negatívnych informácií teraz prichádza aj jedna, ktorá dúhového rapera určite poteší. Prvýkrát sa mu podarilo s vlastnou skladbou prekonať magickú miliardovú hranicu v počte pozretí na YouTube. Aj keď by sme očakávali, že najväčší úspech zožne prvý veľký hit Gummo alebo FEFE s Nicki Minaj, tieto skladby si budú musieť na prvú miliardu ešte počkať. 

Najpočúvanejšou na červenej platforme je skladba BEBE, v ktorej raper predviedol svoje znalosti španielčiny v spolupráci s Anuelom AA. O úspech sa bez pochýb zaslúžil aj videoklip, v ktorom v hlavnej úlohe účinkujú polonahé tancujúce ženy.

Predpokladáme, že si v tomto prípade na svoje prišli aj poslucháči, ktorí striktne nevyhľadávajú rapový žáner. Dôkazom je aj fakt, že streamovacie služby hlásia iné poradie. 

Odporúčané
6ix9ine údajne čelí žalobe za jeden z najväčších hitov. Vraj ukradol celé intro 6ix9ine údajne čelí žalobe za jeden z najväčších hitov. Vraj ukradol celé intro 8. februára 2020, 13:33

6ix9ine sa netají tým, že sa okamžite po prepustení chystá do štúdia a chce aj naďalej tvoriť novú hudbu. Oveľa väčší problém bude mať s jej živou prezentáciou, keďže promotéri s veľkou pravdepodobnosťou nebudú chcieť riskovať, že sa počas show v ich kluboch niekto pokúsi raperovi pomstiť za spoluprácu s FBI pri dolapení gangu Nine Trey. 

Tekashi má prvú skladbu s miliardou pozretí na YouTube. Prekvapivo nejde o Gummo ani FEFE s Nicki Minaj
Zdroj: YouTube/screenshot
Domov
Zdieľať
Diskusia