Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2020, 9:17
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Youtuber Gogo spravil klip Kontrafaktu, zahral si v ňom aj Oliver Oswald. Ako prebiehalo niekoľkodňové natáčanie? (Fotoreport)

HUDBA EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Spolupráca Rytmusa, Ega a Goga snáď ani nemohla dopadnúť zle.

Vedel si, že Egove flowy zo skladby Instagram sú inšpirované zvoneniami zo starších telefónov? Zaujímavý je aj spôsob, akým skladal slová, pri ktorých dával vždy dôraz na samohlásky „a“ a „i,“ ktoré dominujú aj v kľúčovom slove – názve sociálnej siete. To z pozadia nie je všetko, vďaka fotografiám od Matúša Zeťáka ťa dnes vezmeme do backstage natáčania videoklipu, o ktorý sa režisérsky postaral Gogo

Odporúčané
Kontrafakt má na albume kradnutý beat. Slovenský producent sa priznal, Rytmus by skladbu najradšej vymazal Kontrafakt má na albume kradnutý beat. Slovenský producent sa priznal, Rytmus by skladbu najradšej vymazal 2. februára 2020, 9:45

Známy youtuber natočil svoj druhý hudobný klip a v dohľadnej dobe má v pláne aj ďalšie. V tomto prípade išlo o naozaj veľký projekt, na ktorom spolupracovala obrovská produkcia s niekoľkými desiatkami členov, výsledok však adekvátne odzrkadľuje náročnosť natáčania. Okrem štúdiových záberov, kde tancujú Rytmus a Ego, totiž Gogo vymyslel aj sprievodné filmové scény, kde si zahrala hviezda oteckov Oliver Oswald a Andrea Kalousová. 

Späť
Zdieľať
Diskusia