Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2020, 13:13
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Si šašo, robíš to pre lajky, nakladá Nicki Minaj populárnemu raperovi, ktorý bol kedysi jej priateľom. Queen sa vracia k tvorbe

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nicki Minaj je späť s vlastnou tvorbou a fanúšikovia môžu očakávať piaty sólový album.

Queen je definitívne späť a má v pláne vydať piaty štúdiový album. Dnešná novinka Yikes sa na ňom síce neobjaví, potvrdila však, že v štúdiu pracuje na projekte, ktorý by jej mal prinavrátiť stratenú reputáciu. Okrem nej pracuje na ďalšom projekte aj najväčšia konkurentka Cardi B, bude tak zaujímavé tento priamy súboj sledovať. 

Nicki Minaj sa k vlastnej tvorbe vracia približne štyri mesiace po tom, čo napísala, že má v pláne s kariérou definitívne skončiť a bude sa venovať rodine. Neskôr bola nútená toto tvrdenie poupraviť.

Na najnovšej skladbe ide veľmi tvrdo, čím nasvedčuje, že nebude robiť kompromisy, aby sa nasilu zapáčila inému publiku ako doteraz. Nechýba ani vlna kontroverzie, ktorú spustila už pred pár dňami, keď zverejnila časť textu, kde bývalého priateľa Meek Milla označuje za klauna. Tvrdí tiež, že ju a jej rodinu psychicky týral.

Domov
Zdieľať
Diskusia