Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2020, 18:40
Čas čítania 3:32
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších hier vo februári a marci ti poriadne prevetrá peňaženku

TECH HRY NAJOČAKÁVANEJŠIE HRY
Uložiť Uložené

Na ktoré hry sa tešíme najviac?

Rok 2020 znamená pre videoherný priemysel veľa. Dočkáme sa Cyberpunku, pokračovania The Last of Us, remaku FFVII a mnohých veľkých hier, ktoré by mohli zatriasť hernou scénou. A to ešte Nintento, Microsoft a Sony neodhalili tituly na jeseň a zimu. Obzvlášť v prípade dvoch posledných to znamená next-gen tituly vychádzajúce zároveň s novými konzolami. Ešte než sa dostaneme do obdobia jesene, čakajú nás nesmierne plodné mesiace. 


1. Dreams – 14. február (Media Molecule, exkluzívne pre PS4)

Dreams odhalilo Sony ešte na predstavení PS4. Vydania sa dočká po 7 rokoch, tesne pred ohlásením PS5. Media Molecule (Little Big Planet, Tearaway) vytvorilo hru, v ktorej si môžeš vytvoriť akúkoľvek inú hru (okrem MMO žánru). Skúšobná verzia je vonku už takmer rok a hráči už vytvorili tisícky originálnych a kreatívnych produktov.

Napríklad aj The Last of Us 2 v štýle PS1, rovnako tak Cyberpunk či Death Stranding, stačí, vlastné WipeOut, Super Maria, strieľačky, hororovky, logické či adventúry. V Dreams môžeš vytvoriť hudbu, filmy, postrihať videá a vytvoriť čokoľvek z pohodlia domova. Je možné, že indie scénu čaká revolúcia. 


2. Darksiders: Genesis – 14. február (Airship Syndicate, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch)

Séria Darksiders sa z akčnej adventúry s pohľadom z tretej osoby presunula na top-down (pohľad zhora) hack’n’slash (žáner s DMC, pôvodnou sériou God of War) RPG hru. Trochu môže pripomínať aj Diablo a jemu podobné, no Darksiders oplýva vlastným štýlom hrateľnosti a zábavnými hernými mechanizmami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia