Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2020, 10:14
Čas čítania 2:28
Martin Mičuda

36 reproduktorov či 38" OLED displej. Nový Cadillac Escalade symbolizuje americký luxus

36 reproduktorov či 38" OLED displej. Nový Cadillac Escalade symbolizuje americký luxus
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.cadillac.com/media/us/en/cadillac/home.detail.html/content/Pages/news/us/en/2020/feb/0204-escalade.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">cadillac.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Ikonický americký mastodont prichádza v novej generácii.

Escalade je bez preháňania jeden zo symbolov amerického luxusu, ktorý dlhé roky stelesňuje nielen najúspešnejší Cadillac, ale aj akýsi vrchol medzi veľkými SUV-čkami. Pravdou ale je, že posledné obdobie jeho sláva začala tak trochu upadať. Môže za to príchod európskej konkurencie (Q7, GLS či X7), ale aj rivali spoza veľkej mláky, ktorých je viac ako kedykoľvek predtým.

Cadillac sa ale nehodlá vzdať a práve predstavuje v poradí už 5. generáciu luxusného mastodonta. Asi nikoho neprekvapí, že aj v tomto prípade ide o koncernového súrodenca modelov Chevrolet Tahoe a GMC Yukon, ktoré sme spoznali v najnovších vyhotoveniach pred pár mesiacmi. Naďalej ale platí, že Escalade zastupuje z trojice najluxusnejší a najopulentnejší variant so zameraním pre najnáročnejšiu klientelu.

36 reproduktorov či 38&amp;amp;quot; OLED displej. Nový Cadillac Escalade ako symbol amerického luxusu
Zdroj: media.cadillac.com
Domov
Zdieľať
Diskusia