Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2020, 20:26
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

Brnenie Nilfgaardu sa v 2. sérii Zaklínača výrazne zmení. Tvorcovia si chcú kritiku fanúšikov a recenzentov vziať k srdcu

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

2. séria Zaklínača dorazí na Netflix začiatkom roka 2021.

Prvá séria Zaklínača mala množstvo chýb a nedostatkov, pričom jednu z nich tvorcovia už aj adresovali. Rozprávanie príbehu už nebude také chaotické a viac lineárne. Niežeby to divák nedokázal pochopiť, ale jeho skákavé začlenenie absolútne ničomu neprospelo, práve naopak. Rovnako tak bolo kritizované brnenie Nilfgaardu.

Netflix ho odôvodnil celkom rozumne. Nilfgaarďania nie sú žiadni rytieri ani šlachtení bojovníci. Častokrát sú to sedláci či obyčajní civili, ktorých Niflgaard naverboval po obsadení ich krajín. Nepotrebujú tak drahé brnenie. To však neznamená, že musí vyzerať tak príšerne. Nikto neočakáva, že sa dočkáme niečoho ako v hrách, no vyšší level kostýmov zaručene prospeje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia