Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom
12. februára 2020, 10:46
Čas čítania 2:00
Sponzorovaný obsah

Nohavičky od Telekomu majú zlepšiť tvoj partnerský život. Vďaka nim už v posteli nechytíš do ruky smartfón

Nohavičky od Telekomu majú zlepšiť tvoj partnerský život. Vďaka nim už v posteli nechytíš do ruky smartfón
REFRESHER VALENTÍN
Uložiť Uložené

Sú určené všetkým, ktorí vo dvojici nepotrebujú multitasking.

Niektoré problémy si vyžadujú neobvyklé riešenia. Jedným z nich je aj závislosť na telefóne, ktorú môže vyriešiť originálne spodné prádlo. Možno to znie prekvapivo, no proti digitálnemu rozptýleniu bojuje mobilný operátor. 

No schválne, vieš si predstaviť svoj valentínsky večer bez toho, aby si ani raz neskontroloval sociálne siete a nezistil, ako ho trávia tvoji kamaráti? Možno si si ani nevšimol, že to robíš automaticky. Nie si jediný. Podľa prieskumu totiž až 36% opýtaných Európanov vo veku 18 až 34 rokov uviedlo, že majú pocit, že ich partner trávi príliš veľa času na mobilných zariadeniach, keď sú spolu, a 56% tvrdí, že svoje mobilné zariadenia kontrolujú aspoň niekedy, keď sú v posteli. Tvojmu vzťahu takéto rozptýlenie určite neprospieva, čo potvrdzuje aj expert Eric Hegmann. Práve on stojí za návrhom spodného prádla Love Magenta, ktoré by malo pomôcť párom dostať sa bližšie k sebe. 

 

Nohavičky od Telekomu majú zlepšiť tvoj partnerský život. Vďaka nim už v posteli nechytíš do ruky smartfón
Zdroj: Telekom

Zbaviť sa otravných notifikácii nie je také ťažké. Zaujíma ťa, ako tento módny kúsok funguje? Najprv si s partnerom stiahnite aplikáciu pre spodné prádlo do svojich telefónov. Potom si obleč spodné prádlo, čím aktivuješ LoveChip, ktorý je ich súčasťou. Následne spodné prádlo pošle partnerovi notifikáciu, ktorá aktivuje režim nerušiť a spustí romantický playlist.  

Takto hravo si pravdepodobne ešte mobil neodložil. Je na tom niečo vtipné? Pokojne sa na tom zabavte vo dvojici. Aj to je predsa super spôsob, ako stráviť spoločný čas.

Dajte si večeru pri sviečkach

Pokojne doma, alebo aj v reštaurácii, kde nikto nevedí, že nosíte špeciálne magentové spodné prádlo. Žiadny telefonát ani správa, len vy dvaja, špagety a všetky vaše spoločné príhody a postrehy, ktoré ste si už dávno nepovedali. A k tomu komplimenty, to je hádam samozrejmé. 

Zatancujte si v obývačke na romantický playlist

Ktoré pesničky patria do tvojho zoznamu TOP 10 zaľúbených? Je to soundtrack z filmu Titanic, alebo tie z vášho prvého spoločného rockového koncertu? Dajte pozor na rušenie nočného pokoja a užite si spoločné chvíle. 

Film, ktorý poznáte naspamäť nikdy nesklame

Opakujte spolu hlášky, smejte sa na sto krát povedanom vtipe a užite si ničnerušené pozeranie filmu či seriálu, ktorí máte fakt radi. Či už je to vyššie spomínaný Titanic alebo niečo novšie, je na tebe. 

Namierte si to rovno do postele

Či už budete len tak ležať a pozorovať súhvezdia vyrobené z LED žiaroviek prilepených na plafóne, alebo vykonávať inú činnosť, nechávame na tvoju fantáziu. Hovorí sa, že posteľ je najlepšie miesto na svete, preto tento plán nemôže zlyhať. Najmä s istotou, že ťa nevyruší telefón. 

Nohavičky od Telekomu majú zlepšiť tvoj partnerský život. Vďaka nim už v posteli nechytíš do ruky smartfón
Zdroj: Telekom
Inšpirovali sme ťa? Nie je nič ľahšie ako si spodné prádlo zaobstarať. Stíhaš to ešte do Valentína.

Všetko, čo potrebuješ vedieť o spodnom prádle Love Magenta

Balenie spodného prádla Love Magenta obsahuje pánske boxerky a dámske nohavičky (v akejkoľvek kombinácii štýlu a veľkosti), dva LoveChips (pripojené cez Bluetooth) a pokyny, balené v bavlnenej taške. LoveChip sa pripája k mobilnej aplikácii Connected Underwear. Keď si oblečieš nohavičky či boxerky, LoveChip pošle notifikáciu na partnerov telefón. Ak s ňou partner súhlasí, zapne sa zoznam skladieb LoveMode, prehrá sa romantický šetrič obrazovky a aplikácia sa opýta, či chce používateľ povoliť režim „nerušiť“. Sada spodného prádla Love Magenta môže byť tvoja za 25 €.
Domov
Zdieľať
Diskusia