Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2020, 9:55
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Billie Eilish obraňuje Drakea po útokoch od fanúšikov, že je úchyl, keď si s ňou písal ešte pred dovŕšením dospelosti

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Speváčka sa objavuje na obálke najnovšieho časopisu Vogue. Zo sprievodného rozhovoru sa dozvedáme, čo si myslí o Rihanne, Trumpovi aj Drakeovi.

Po zisku piatich Grammy v najdôležitejších kategóriách sa Billie Eilish objavuje na titulke amerického Vogue. Zároveň poskytla prestížnemu magazínu aj otvorený rozhovor o aktuálnych témach, pričom najviac zaujalo jej vyjadrenie smerom k nedávnej „kauze,“ ktorú vytvorili fanúšikovia po tom, čo 18-ročná speváčka prezradila, že si vymenila niekoľko správ s Drakeom. 

Vzhľadom na známe prípady z minulosti, kedy Drizzyho označovali za pedofila, išlo síce o zaujímavú situáciu, ale Billie už uviedla pre Vogue veci na pravú mieru, že nevidí nič zlé na tom, keď si píšu dvaja umelci, ktorí sa navzájom rešpektujú. Dodala, že všetci sú dnes na internete príliš precitlivelí. 

Odporúčané
Billie Eilish vulgárne nakladá ľuďom, ktorí ju napodobňujú. Také ponožky by som nikdy nenosila, vysmieva sa Billie Eilish vulgárne nakladá ľuďom, ktorí ju napodobňujú. Také ponožky by som nikdy nenosila, vysmieva sa 1. februára 2020, 14:18

Okrem toho sa vyjadrila aj k Rihanne, ktorú označila za bohyňu a kritizovala Donalda Trumpa, keďže nerozumie tomu, ako ho niekto môže voliť. Billie je síce súčasťou hudobného priemyslu len približne tri roky a na konte má zatiaľ len debutový album, aj napriek tomu si podmanila celú popovú scénu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia