Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 10:13
Čas čítania 0:49
Daniel Mikolášik

Nezostrihaná výpoveď mladíka so psom na snouborde. Neskôr začal kameramana naháňať s baterkou

ZAUJÍMAVOSTI SNOWBOARD
Uložiť Uložené

„To mi musíš je**ť s tým halogénom do očí? Mám teraz ja so svojím?“ sťažoval sa mladík na kameramana a vytiahol na ňho svoju vreckovú baterku.

Televízia JOJ ešte koncom minulého týždňa zverejnila reportáž o Slovákovi, ktorý spôsobil nehodu na parkovisku. Muž z Michaloviec so svojím motorovým vozidlom poškodil jednu stranu zaparkovaného auta značky Škoda.

Pred políciou a priamo na kameru sa vyhovoril, že časť viny nesie jeho pes, ktorý ho vraj počas jazdy vyrušil štekotom: „Pes mi štekal vzadu, tak možno preto,“ odôvodňoval príčinu nehody Michalovčan. Z jeho rozprávania vyplýva, že bol najprv v kufri, ale tesne pred nehodou nasadol na snoubord a prešiel k nemu. Ďalej dodáva, že mu pes prepol pesničku a on sa zľakol.

Z reportáže sa za pár hodín stal hotový virál, zdieľali ju aj rôzne satirické či meme stránky a video zachytávajúce úsmevné momenty mladíka so psom na snouborde si na sociálnych sieťach získalo milióny pozretí.

Odporúčané
Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol 27. januára 2020, 10:19

Televízia však neskôr zverejnila celú, nezostrihanú verziu výpovede Michalovčana, v ktorej stihol porozprávať ďaleko viac. Kompletná reportáž zachytáva aj udalosti bezprostredne pred či po výpovedi, ktorú sme mali možnosť koncom minulého týždňa vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia