Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2020, 20:37
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Žiarlivá priateľka ho počas živého vysielania vyfackala za to, že hrá Fortnite so známou streamerkou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

So streamerkou Pokimane sa musel rozlúčiť a odpojiť sa z hry.

Známa 23-ročná youtuberka a streamerka Pokimane pochádzajúca z Maroka má na svojom kanáli 4,5 milióna sledovateľov a je známa tiež tým, že pravidelne hráva hry spoločne s náhodne vybratým fanúšikom. Daný šťastlivec sa s ňou môže rozprávať a po celý čas je snímaný aj na jej záznam.

Počas nedávneho živého vysielania však došlo k pomerne trápnej, no za to úsmevnej situácii. Jeden z jej fanúšikov na Twitchi totiž dostal príležitosť zahrať si s miliónovou streamerkou populárnu battle royale hru Fortnite.

Odporúčané
Streamer sa na videu rozplakal po tom, čo mu dal Fornite doživotný ban kvôli cheatovaniu Streamer sa na videu rozplakal po tom, čo mu dal Fornite doživotný ban kvôli cheatovaniu 5. novembra 2019, 7:46

Nie je úplne jasné, čo sa u neho doma odohrávalo, avšak počas streamu a rozprávania sa s Pokimane bolo počuť, že sa jeho žiarlivá priateľka na neho nahnevala za to, že so streamerkou hrá hru a volajú spolu, a tak ho vyfackala a donútila odpojiť sa.

Domov
Zdieľať
Diskusia