Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2020, 21:11
Čas čítania 2:19
Vl Mi

Bryantova manželka poslala odkaz celému svetu: Ďakujem za všetky modlitby, potrebujeme ich

ZAUJÍMAVOSTI BASKETBAL KOBE BRYANT
Uložiť Uložené

Príspevok zverejnila vo štvrtok skoro ráno, má vyše 8 100 000 reakcií.

„Moje dievčatá a ja sa chceme poďakovať miliónom ľudí, ktorí nám prejavili podporu a lásku v týchto hrozných chvíľach,“ napísala Vanessa Bryant na Instagrame. Príspevok zverejnila vo štvrtok skoro ráno, má vyše 8 100 000 reakcií.

„Ďakujem za všetky modlitby. Potrebujeme ich. Strata môjho úžasného manžela Kobeho a krásnej dcéry Gianny nás ničí,“ pokračuje v statuse s tým, že myslí aj na rodiny, ktoré v nedeľu taktiež stratili svojich blízkych. Hovorí, že nemá dostatok slov na to, aby popísala bolesť, ktorú momentálne rodina zažíva.

Odporúčané
S Kobem Bryantom som sa stretol, keď sme boli obaja tínedžeri. Keď som sa dozvedel o nehode, vyšli mi slzy (Rozhovor) S Kobem Bryantom som sa stretol, keď sme boli obaja tínedžeri. Keď som sa dozvedel o nehode, vyšli mi slzy (Rozhovor) 27. januára 2020, 17:42

„Prajem si, aby tu s nami boli navždy. Boli pre nás požehnaním. Vzali nám ich príliš skoro.“ Momentálne si nevie predstaviť život bez nich, stále so stratou bojujú. „Naša láska je nekonečná, to sa už nezmení,“ napísala a želá si, aby ich mohla ešte raz objať, pobozkať a požehnať im.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bryant (@vanessabryant),

Na záver žiada, aby ľudia rešpektovali ich súkromie. Musia sa totiž pripraviť na to, čo ich čaká – život bez Kobeho a Gianny. Na záver vyzýva ľudí, že ak chcú rodinám obetí pomôcť, môžu tak spraviť na stránke MambaOnThree.org. Rovnako tiež môžu podporiť rozvoj mládežníckych športov na MambaSportsFoundation.org.

Legendárny basketbalista Kobe Bryant zahynul pri tragickej nehode minulý týždeň v nedeľu večer. Jeho osobná helikoptéra sa zrútila, tragédiu nikto neprežil. Zomrelo 9 ľudí, okrem bývalého basketbalistu aj jeho 13-ročná dcéra a jej tri spoluhráčky s rodičmi.

Na archívnej snímke z 26. februára 2018 bývalá basketbalová hviezda Kobe Bryant (druhý zľava), manželka Vanessa, dcéry Natalia Bryant (druhá sprava) ad Gianna Maria-Onore prichádzajú na svetovú premiéru amerického sci-fi dobrodružného filmu s názvom A Wrinkle in Time (Struny času) v Los Angeles.
Na archívnej snímke z 26. februára 2018 bývalá basketbalová hviezda Kobe Bryant (druhý zľava), manželka Vanessa, dcéry Natalia Bryant (druhá sprava) ad Gianna Maria-Onore prichádzajú na svetovú premiéru amerického sci-fi dobrodružného filmu s názvom A Wrinkle in Time (Struny času) v Los Angeles. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia