Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. januára 2020, 14:30
Čas čítania 1:10
Daniel Mikolášik

Tvoria Dalyb a Dara Rolins pár? Špekulácie začali po texte ich spoločnej skladby

HUDBA DALYB DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Čo je na spoločnom romániku pravdy?

Koncom roka 2019 vydal košický raper a producent Dalyb svoj debutový projekt s názvom Teen(r)age, na ktorom sa nachádzala aj pre mnohých nečakaná spolupráca s česko-slovenskou popovou divou Darou Rolins.

Skladba nesie názov Hello Kitty, v ktorej okrem iného odzneli aj kopulačné riadky o lietaní na Dalybovej rakete. Už vtedy vznikali mnohé špekulácie ohľadom ich spoločného vzťahu. Mnohí sa totiž domnievali, že spolu tvoria pár. 

Odporúčané
Dara Rolins rapuje kopulačné riadky na Dalybovom albume. Ona je Hello Kitty a on jej všetko kúpi Dara Rolins rapuje kopulačné riadky na Dalybovom albume. Ona je Hello Kitty a on jej všetko kúpi 17. decembra 2019, 9:54

Denník Plus jeden deň dnes v tlači prišiel s informáciou, že malo ísť len o románik. „Užili si jednorazový románik, ale tým to zhaslo,“ povedal Pluske zdroj. K tomu sa na Instagrame vyjadril aj Yaksha, Dalybov dobrý kamarát a majiteľ progresívneho slovenského hudobného labelu FCK THEM. Ten však informáciu nijako nepotvrdil, ani nevyvrátil.

„Bulvár nesmierne klame. Píše sa tu, že Dalibor má 26 rokov. Naozaj má však 25 rokov,“ hovorí Yaksha. V tejto súvislosti sme oslovili aj Daru a Dalyba. Speváčka doposiaľ neodpovedala a raper to bližšie nechcel špecifikovať. „Nechám si moje súkromie pre seba, určite to chápete,“ odpovedal.

Média spájaju Dalyba a Daru Rolins, vraj tvoria pár. Vyjadril sa k tomu aj Yaksha
Zdroj: Instagram/@yak.sha

„Pred mesiacom prišiel duet s mladým zajačikom, s ktorým sa mala zrelá speváčka veľmi zblížiť,“ odznelo zas v šou Top Star na JOJ-ke.

„Videl som ich spolu silvestrovať. Obaja boli na Štrbskom Plese v bare Après-ski. Boli tam celý čas spolu,“ uviedol pre Refresher anonymný zdroj. 

Odkedy vydali spoločnú skladbu, raper nešetrí ani komentármi pod fotkami Dary. Väčšinou ide o emotikony srdiečok či motýlikov. „Samozrejme, poznáme sa, sadli sme si hudobne aj ľudsky a jednoznačne spolu máme okrem pesničky Hello Kitty a spoločného natáčania videa k nej aj iné hudobné plány,“ priznala Dara.

Média spájaju Dalyba a Daru Rolins, vraj tvoria pár. Vyjadril sa k tomu aj Yaksha
Zdroj: Instagram/@dararolins_vermi

Pred nedávnom sme Dalyba spovedali aj vo videorozhovore, kde sme sa ho opýtali práve na jeho vzťah s Darou a otázniky, ktoré sa v tejto súvislosti vytvárajú vo fanúšikovskej základni. Raper odpovedal, že za tým nie je nič viac, ale že si sadli ako kamaráti.

Domov
Zdieľať
Diskusia