Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 13:09
Čas čítania 0:32
Matej Krajčovič

Žiadny alkohol, no slovenskí policajti po víkende podozrievajú z jazdy pod vplyvom drog minimálne troch vodičov

NEWS ALKOHOL DROGY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že alkohol nie je na našich cestách jediným problémom.

Policajti z Partizánskeho cez víkend narazili na dvoch vodičov, ktorí zrejme šoférovali pod vplyvom omamných a psychotropných látok

39-ročný Marek mal pozitívny orientačný skríningový test na amfetamín a metamfetamín, 32-ročný Roman k obom navyše aj skúšku na benzodiazepín a kanabis. Obaja podľa facebooku trenčianskej polície jazdili nebezpečne a ohrozovali ostatných účastníkov premávky.

Čaká sa na zistenie presnej koncentrácie látok z toxikologicko-chemickej analýzy. Obaja vodiči mali po zastavení negatívnu dychovú skúšku na alkohol, policajti teda pristúpili k testu na drogy.

Odporúčané
Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol 27. januára 2020, 10:19

Televízia JOJ pritom len včera informovala o mužovi, ktorí narazil do jedného zo zaparkovaných vozidiel na sídlisku v Michalovciach.

Aj u neho vyšiel test na alkohol s nulou, no keďže ho vraj pri jazde vyrušil pes, ktorý preliezol z kufra a prepol mu tiež pesničku na autorádiu, policajti radšej taktiež odobrali vzorky na drogy. V čase nakrúcania reportáže ešte výsledky neboli známe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia