Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 10:19
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol

NEWS PES SNOWBOARD
Uložiť Uložené

Muž síce nebol opitý, podľa polície je však podozrivý z užitia iných omamných alebo psychotropných látok. Odobrali mu biologický materiál.

Televízia JOJ zverejnila reportáž o Slovákovi, ktorý spôsobil nehodu na parkovisku. Muž z Michaloviec so svojím motorovým vozidlom poškodil jednu stranu zaparkovaného auta značky Škoda. Pred políciou a priamo na kameru sa vyhovoril, že časť viny nesie jeho pes, ktorý ho vraj počas jazdy vyrušil štekotom: „Pes mi štekal vzadu, tak možno preto,“ odôvodňoval príčinu nehody Michalovčan. 

Z jeho rozprávania vyplýva, že bol najprv v kufri, ale tesne pred nehodou nasadol na snowboard a prešiel k nemu. Ďalej dodáva, že mu pes prepol pesničku a on sa zľakol.

Z reportáže vyplýva, že si vodič nerobí ťažkú hlavu zo situácie, ktorú spôsobil. Práve naopak, usmieval sa a miestami boli jeho prejavy až priveľmi precítené. Podľa polície bola dychová skúška na alkohol negatívna, mali však podozrenie, že môže byť pod vplyvom iných psychotropných látok, a tak mu bol odobratý biologický materiál. 

„Idem sa najesť fajne, polievočku by som si dal,“ hovoril reportérke televízie JOJ muž s tým, že by si dal aj pivečko a má jasno v tom, čo bude nasledovať potom. „Večer zase – ženy, drogy, alkohol, herne,“ dodal. Plány mu prekazili muži zákona, ktorí ho odviedli na policajnú stanicu. Psa sme v reportáži nemali možnosť vidieť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia