Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2020, 16:24
Čas čítania 1:19
Gabor Boros

Hľadáme Grafika na náhľadové obrázky, infografiky, bannery a print

Hľadáme Grafika na náhľadové obrázky, infografiky, bannery a print
REFRESHER JOB SK
Uložiť Uložené

Hľadáme grafika, ktorý by skrášlil obsah na webe.

Hľadáme (externého) grafika, ktorý pomôže redakcii rozprávať príbehy a marketingu komunikovať posolstvá. S dostatočným citom pre detail, schopnosťou identifikovať a vytvoriť vizuál, ktorý zaujme čitateľov. 

Čo budeš robiť:

Náhľadové obrázky, grafiky pre články (40% času)

Pre autorské články a redakčný obsah budeš tvoriť náhľadové obrázky, ktoré budú reprezentovať obsah, ktorý sa v danom článku nachádza. Tvojím cieľom bude zvyšovať atraktivitu náhľadového obrázku a zvyšovať preklikovosť pre daný článok. Niekedy obsah nie je možné dostatočne dobre opísať alebo nie je k dispozícii vizuálny materiál, v tom prípade budeš pracovať na vytvorení grafiky a vizualizácie informácií do článku.

Bannery, instagram stories, posty, súťaže (40% času)

Statické alebo animované bannery, instagram stories, posty, ktoré budú slúžiť na podporu našich alebo klientských aktivít.

Infografiky z dotazníkov a excelov

Spracovávať dáta do infografiky, ktorú môžeme použiť do článku a následne tento obsah pretvoriť na rôzne kanály - napríklad aj na Instagram ako Instagram stories, prípadne ako posty.

Printová grafika a príprava

Naozaj zriedkavo príprava tlačových materiálov. Napríklad špecifické nálepky, vianočný pozdrav alebo vizitky. V tejto oblasti je minimum práce.

Ideálne aj animácie:

Dokážeš tvoriť aj animované bannery a grafiky, ktoré by sme mohli použiť na Youtube, alebo svoje grafiky na Instagram stories mierne rozanimovať. Uprednostníme uchádzačov, ktorú svoju tvorbu vedia oživiť o animácie.

Čo nebudeš robiť:

Nič v spojitosti s webovou grafikou a vývojom webu.

Ako si predstavujeme spoluprácu?

  • Pripojíš sa na náš firemný slack, kde ťa zamestnanci Refresheru môžu ad-hoc kontaktovať a budete spolu dolaďovať zadanie, timing a deadline podľa vzájomných potrieb možností
  • Pracovať budeš kedy chceš a ako chceš, odkial chceš a vieš
  • Svoj objem práce budeš merať a zapisovať. V prípade ak presiahneš dohodnutý objem, doladíme ďalšie kroky
  • Fakturácia na mesačnej báze

Odmena: 

Na základe dohody a objemu prác. Môžeme nastaviť minimálny objem na mesačnej báze. Odhad objemu prác je do 20 hodín mesačne. Začali by sme pravdepdobne na úrovni 10 hodín. V prípade, ak by spolupráca fungovala hladko, objem by mohol narásť.

Máš záujem? Urob toto:

Pošli ukážky svojich prác, ktoré sú podľa teba relevantné k tomu, čo potrebujeme, na [email protected] s predmetom #GRAFIKA2020

Domov
Zdieľať
Diskusia