Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 21:54
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Zuzana Plačková sa stretla s Justinom Bieberom, bývajú v rovnakom hoteli. Opísala, ako na ňu slávny spevák pôsobil

NEWS INSTAGRAM JUSTIN BIEBER ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zuzana Plačková pridala na svoj instagramový profil fotku s Justinom Bieberom a za pár minút nazbierala desaťtisíce lajkov.

Zuzana Plačková zverejnila na Instagrame fotku s Justinom Bieberom, ktorá za pár minút nazbierala desiatky tisíc lajkov. Slovenská influencerka je náhodou ubytovaná v rovnakom hoteli ako slávny spevák a stretli sa pri raňajkách. „Skoro som sa rozplakala a celá som sa triasla, no musela som sa tváriť, že som v pohode,“ napísala v popise k úspešnej fotke.

Jej fanúšikov zaujímalo aj to, ako stretnutie prebiehalo a aký Justin Bieber je, keďže nie každý podobne slávny človek obľubuje fotenie. „Bol úplne normálny, žiaden ko**tko, sedel jak keby vidím bežného chalana na raňajkách,“ odpovedala Plačková v komentároch. 

Odporúčané
Zuzana Plačková je po 9 dňoch naspäť na Instagrame. V prvom príspevku vyvracia informácie bulváru o tom, že je tehotná Zuzana Plačková je po 9 dňoch naspäť na Instagrame. V prvom príspevku vyvracia informácie bulváru o tom, že je tehotná 9. januára 2020, 12:52

Slovenská instagramová hviezda býva v hoteli The Beverly Hills Hotel, účel jeho návštevy však nie je známy. Už o pár dní sa dočkáme spustenia dokumentárnej série o jeho živote, ktorá bude zaznamenávať aj tie najťažšie chvíle, keď Justin zrušil rozbehnuté turné a odmlčal sa niekoľko rokov, zároveň uvidíme aj to, ako sa postavil na nohy a nahral nový album. 

Ten by mal byť už vo finále a jeho vydanie je rovnako na spadnutie. Zatiaľ sme počuli len jednu skladbu Yummy, z ktorej sa stal okamžite veľký hit, aj keď možno dobýja o niečo nižšie priečky, ako si spevák predstavoval. Ktovie, možno mu pomôže aj toto zdieľanie od slovenskej Insta Queen. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Domov
Zdieľať
Diskusia