Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.sk.
27. januára 2020, 9:59
Čas čítania 1:22
Sponzorovaný obsah

Výkonný powerbank aj vodotesný ruksak. Xiaomi prináša štýlové novinky

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Toto sú gadgety, s ktorými predbehneš dobu.

S novou dekádou prichádzajú veľké očakávania od inovatívnych výrobcov elektroniky. Zákazníci sú nároční a máloktorá novinka ich ich dokáže prekvapiť svojimi funkciami či dizajnom. Xiaomi sa to stále darí a to nielen v kategórii smartfónov, ale aj v užitočných vychytávkach do domácnosti. Čo čínska značka prináša tentoraz?

Smartfón  Redmi Note 8T

Poznáme nové príslušentvo Xiaomi. Telefón Redmi Note 8T kúpiš ešte výhodnejšie
Zdroj: Xiaomi

Tento telefón s kapacitou pamäte 32GB patrí stále k špičke vo svojej konkurencii. V telefóne za zlomok toho, čo stojí iPhone nájdeš štvoritý fotoaparát, ktorý ponúka hlavný 48 Mpix snímač pre ultra čisté zábery. Ten dopĺňa 8 Mpix ultra široký snímač so záberom až 120°, 2 Mpix makro snímač, ktorý ti umožní zaostriť objekt vzdialený len 2 cm, a nakoniec 2 Mpix snímač hĺbky.  

Keď k tomu pripočítaš trvácnu batériu s kapacitou 4000mAh, čistý dizajn a 6.3 palcový displej s vysokým rozlíšením až  1080 x 2340 px, dostaneš telefón, ktorý v zľavnenej cene prekonáva konkurenciu nielen dostupnosťou, ale aj výbavou.

Xiaomi Redmi Note 8T teraz kúpiš za 159,00 €.

Redmi Mi Rýchlonabíjačka 3

Poznáme nové príslušentvo Xiaomi. Telefón Redmi Note 8T kúpiš ešte výhodnejšie
Zdroj: Xiaomi

Hľadáš istotu na cesty v prípade, že sa ti vybije telefón alebo notebook? Xiaomi 10000mAh Mi Power Bank 3 je superrýchla prenosná nabíjačka batérií, s ktorou môžeš súčasne nabíjať aj notebook aj telefón. Má kapacitu 10 000 mAh, čo je dostatok na viac ako jedno nabitie. Poteší jej ľahký a prenosný dizajn, ktorý zmestíš do vrecka. 

Xiaomi 10000mAh Mi Power Bank 3 môže byť tvoja za 25,90 €. 

Sušič na vlasy Mi Ionic

Poznáme nové príslušentvo Xiaomi. Telefón Redmi Note 8T kúpiš ešte výhodnejšie
Zdroj: Xiaomi

Ako sme už spomínali, Xiaomi prináša aj praktické produkty do domácnosti. Svedčí o tom tento sušič vlasov s ergonomickým a čistým dizajnom. Má viacero nastavení teplotných úrovní, vďaka smart kontrole prispôsobuje teplotu tak, aby ti čo najšetrnejšie vysušil vlasy. Ak sa náhodou prehreje, sám sa vypne. Táto vychytávku bude už čoskoro k dispozícii v obchode mi-store.sk.

Xiaomi Business Casual Backpack 2

Nové príslušenstvo Xiaomi aj osvedčený mobil. Tu sú gadgety, s ktorými predbehneš dobu
Zdroj: Xiaomi

K elektronickým gadgetom akými sú notebook či slúchadlá patrí aj kvalitné príslušenstvo. Do tohto batohu sa toho okrem nich zmestí omnoho viac. Má kapacitu 26 litrov, je vyrobený z vodotesného a odolného materiálu a zmestí sa doň 15,6 palcový notebook. Aj tento ruksak patrí k novinkám, ktoré môžeš čoskoro očakávať v obchode mi-store.sk.

Všetky novinky a mnoho iných gadgetov nájdeš na stránke mi-store.sk.
Späť
Zdieľať
Diskusia