Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 18:20
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Marvel pracuje na Captain Marvel 2. Pokračovanie vytvorí celkom nový tím a zrejme dorazí do kín až v roku 2022

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pri pokračovaní nastane výmena scenáristov aj režisérov.

Marvel Studios vydalo filmy, pre ktoré ešte stále neohlásilo pokračovania. Netreba sa však obávať, že neuvidíme Black Panthera 2 a podobne. Zatiaľ boli predstavené len seriály a filmy zo 4. Fázy MCU (Marvel Cinematic Universe a počiny od roku 2020 do roku 2021). V 5. Fáze uvidíme oveľa viac filmov a seriálov, medzi ktoré patrí ako dvojka Black Panthera, tak Captain Marvel. Práve druhý menovaný sa v Marvel Studios konečne rozbehol. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Od roku 2021 uvidíme v kinách 4 marvelovky ročne. Akých hrdinov uvidíme vo Fáze 4 a 5? Svet Marvelu: Od roku 2021 uvidíme v kinách 4 marvelovky ročne. Akých hrdinov uvidíme vo Fáze 4 a 5? 17. novembra 2019, 9:32

The Hollywood Reporter prišiel so správou, že Marvel najal Megan McDonnell, aby pre pokračovanie napísala scenár. Megan pre nich už napísala seriál WandaVision, ktorý by sa mal na Disney+ objaviť už koncom tohto roka, očividne sú s ňou teda spokojní. Zmena sa udeje aj na režisérskom poste. Duo Anna Boden a Ryan Fleck sa pre sequel nevráti. 

Podľa zdrojov THR sa Marvel pokúša nájsť ženskú režisérku s tým, že príbeh by mal byť zasadený do súčasnosti. Fleck a Boden s Disney údajne rokujú o natočení jednej z budúcich Disney+ sérií. Premiéry by sme sa mali dočkať v roku 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia