Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 20:05
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik

Muž sa zabával tým, že boxoval kenguru. Zvráteným videom sa chválil na internere

NEWS BITKA
Uložiť Uložené

Ľudia na sociálnych sieťach tyrana označili za najväčšiu spodinu.

Ľudská krutosť nemá hraníc. Dôkazom toho je aj zvrátené video, ktoré aktuálne koluje po sociálnych sieťach. Zábery zachytávajú, ako neznámy muž opakovane fyzicky napáda bezbrannú kenguru, zatiaľ čo jeho priateľ sa na tom smeje a natáča to na telefón.

Bosý muž v zelených šortkách zviera boxuje do tváre a udiera na zemi. Týraný vačkovec sa snaží brániť zdvíhaním labky, no neúspešne. Nakoniec zviera neudržalo rovnováhu, padlo a útočník ho aj naďalej napádal, aj keď už ležalo.

Odporúčané
V čínskom zábavnom parku zhodili prasa na lane z 68-metrovej veže. Zvrátený bungee jumping rieši aj PETA V čínskom zábavnom parku zhodili prasa na lane z 68-metrovej veže. Zvrátený bungee jumping rieši aj PETA 20. januára 2020, 14:55

Video bolo najprv publikované na Snapchate, neskôr sa stalo virálnym na Facebooku. Podľa používateľov na sociálnych sieťach mala kengura trpieť zlomenou chrbticou ešte pred tým, ako k násilnému činu došlo. Predpokladá sa, že sa celá situácia odohrala v austrálskom štáte Nový Južný Wales, ktorý aktuálne sužujú požiare.

Video však okamžite spustilo vlnu pobúrenia. Ľudia na sociálnych sieťach totiž neverili vlastným očiam a okamžite odsúdili chovanie Austrálčana. V komentároch tyrana aj jeho komplica označili za najväčšiu spodinu ľudstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia