Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 14:16
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

2. séria Zaklínača sa bude údajne vo veľkom natáčať aj na Slovensku

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Pravdepodobne sa budeš môcť ísť pozrieť na kulisy aj vo svojom okolí.

1. januára sme ti priniesli článok o natáčaní prvej série Zaklínača. Dostali sme sa aj k tomu, že štáb dorazil z maďarského Komárom do nášho Komárna, konkrétne do komárňanskej pevnosti. Z nej sa dostali aj do Patiniec, no a tieto lokality sa majú pre natáčanie 2. série rozšíriť. Server The Knowledge prišiel s informáciou, že okrem Škótska sa bude natáčať aj na Slovensku a v Česku. 

Odporúčané
Zaklínač sa mal natáčať aj na Slovensku. O akú dedinku a pevnosť išlo a ako seriálu pomáhal Vladimír Furdík? Zaklínač sa mal natáčať aj na Slovensku. O akú dedinku a pevnosť išlo a ako seriálu pomáhal Vladimír Furdík? 1. januára 2020, 10:30

Šušká sa aj o tom, že by sa už viac nemalo natáčať v Maďarsku (minimálne, čo sa 2. série týka). Okrem Škótska, Slovenska a Česka by sa štáb mal ukázať aj v Poľsku a Londýne. Ide o neoverené informácie a nepoznáme ani možné česko-slovenské destinácie. Možné je aj to, že sa znova vrátime do Cintry (kvôli nejakému flashbacku). 

2. séria sa začína natáčať už budúci mesiac, no a s premiérou sa počíta na rok 2022. Medzitým sa dočkáme celovečerného animovaného filmu, o čom sme ťa informovali len pred pár hodinami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia