Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 12:01
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

Za smrť rapera Juice WRLDa môže kodeín a oxykodón. Lekári po pitve zistili, že išlo o náhodné predávkovanie

HUDBA
Uložiť Uložené

Lekári uviedli oficiálnu príčinu smrti rapera Juice WRLDa.

Od záhadnej smrti jedného z najpopulárnejších reprezentantov novej vlny a najrelevantnejších rapových interpretov súčasnosti vystupujúceho pod pseudonymom Juice WRLD ubehol už mesiac a pol. 

Polícia vtedy našla v batožine jeho tímu viac ako 30 kíl marihuany a 6 fliaš s kodeínom. Zároveň aj jeho okolie priznalo, že bol závislý na rôznych liekoch na predpis. Príčina smrti však doposiaľ potvrdená nebola a čakalo sa na pitvu. Ako však informuje portál TMZ, oficiálna správa tvrdí, že raper umrel v dôsledku náhodného predávkovania.

Odporúčané
Prehovorila mama Juice WRLDa: Bojoval so závislosťou na liekoch, jeho osud môže pomôcť iným Prehovorila mama Juice WRLDa: Bojoval so závislosťou na liekoch, jeho osud môže pomôcť iným 13. decembra 2019, 9:11

Potvrdil to súdny lekár z Cook County Medical Examiner. V lekárskej správe sa uvádza, že v jeho tele našli pozostatky látok oxykodón a kodeín. Juice dokonca často rapoval o tom, ako pije lean – sirupový nápoj obsahujúci kodeín a prometazín.

Domov
Zdieľať
Diskusia