Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2020, 15:32
Čas čítania 1:05
Dominik Vetrák

Zaklínač je po prvej sérii najväčším debutovým seriálom Netflixu. Ich meracie jednotky sú však na smiech

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Viac divákov videlo 6 Underground. Celé to však vôbec nedáva zmysel.

Od začiatku bolo jasné, že Zaklínač bude nesmierne úspešný. Popularita kníh a hier sa každým rokom zvyšuje a samotné ukážky zo seriálovej adaptácie nabrali pozitívne dojmy. My sami sme síce v recenzii skritizovali mnohé aspekty seriálu, no zároveň sme toho dosť pochválili. Rozhodne by prospelo, keby producenti zamestnali lepších scenáristov a režisérov, no ak sa tak aj nestane, minimálne to bude v 2. sérii zase raz nesmierne zábavný binge-watch (pozeranie celej série naraz). 

Na Zaklínača sa totiž dobre pozerá. Má zaujímavé postavy, vynikajúceho Geralta, prepracovanú fantasy zložku či oku-lahodiace bojové scény. Divákov si teda takýto seriál nájde a máme z toho radosť. Ak ich bude dostatok, Netflix môže navýšiť budget a skvalitniť tak nové epizódy. Podľa všetkého to tak môže aj dopadnúť. Server The Hollywood Reporter prináša informácie pochádzajúce priamo od Netflixu.

Domov
Zdieľať
Diskusia