Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 20:39
Čas čítania 0:45
Vl Mi

Odveta Conora McGregora s Nurmagomedovom? Dobre, dajte nám ale 100 000 000 dolárov, vraví jeho otec

ŠPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Cena, za ktorú je ochotný Nurmagomedov nastúpiť, je pomerne vysoká.

Conor McGregor sa do klietky vrátil vo veľkom štýle a po viac než ročnej pauze porazil Donalda Cerroneho hneď v prvom kole, zápas trval 40 sekúnd. Conor Svojho protivníka nešetril, zlomil mu nos ramenom a následným kopom do hlavy a tvrdými údermi mu uštedril TKO.

Ostro sledovaný zápas sledovali snáď všetci, čo majú s akýmkoľvek bojovým športom niečo spoločné. Vrátane konkurencie. Ozval sa tím okolo zápasníka Nurmagomedova s cifrou, za koľko by bol Khabib ochotný postaviť sa proti Írovi, píše Bjpeen s odvolaním sa na Ria Novosti.

Na archívnej snímke z 26. novembra 2018 ruský bojovník a šampión UFC v  ľahkej váhe Chabib Nurmagomedov pózuje s opaskom počas tlačovej konferencie v Moskve.
Na archívnej snímke z 26. novembra 2018 ruský bojovník a šampión UFC v ľahkej váhe Chabib Nurmagomedov pózuje s opaskom počas tlačovej konferencie v Moskve. Zdroj: TASR/AP

O odvete sa rozprávalo prakticky hneď po tom, čo Nurmagomedov porazil pred rokom a pol Conora. Víťaz zápasu však o odvete nechcel ani počuť a užíval si pozornosť. Teraz sú tu náznaky, ktoré hovoria o opaku.

Otec ruského zápasníka Abdulmanap Nurmagomedov vyhlásil, že za správnu cenu by sa zápas mohol uskutočniť. „Tiež chceme odvetu proti Conorovi,“ povedal. „Dajte nám ale 100 000 000 dolárov. Deň po boji s Fergusonom nám dajte peniaze a potom prečo nie?“ povedal.

Zápas Tonyho Fergusona s Khabibom Nurmagomedovom je na programe 18. apríla tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia