Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 19:23
Čas čítania 0:43
Vl Mi

Tenista od podávačky lôpt chcel, aby mu ošúpala banán. Rozhodca to zatrhol s tým, nech si ho ošúpe sám

ŠPORT AUSTRALIAN OPEN TENIS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kuriózny moment sa udial na Australian Open.

Australian Open je v plnom prúde, favoriti zatiaľ nezaváhali. Po troch setoch postúpil v sobotu aj francúzsky tenista Elliot Benchetrit. Prvý set síce proti Popkovi z Kazachstanu síce prehral 4:6, no ďalšie dva sety zvládol 6:2 a 6:3 a postúpil z kvalifikácie. Ľudí však zaujalo nielen jeho víťazstvo, ale aj moment, ktorý sa udial počas zápasu.

Odporúčané
MMA Fighter Robo Pukač: Výsledok zápasu Vémola vs. Végh ma neprekvapil (Rozhovor) MMA Fighter Robo Pukač: Výsledok zápasu Vémola vs. Végh ma neprekvapil (Rozhovor) 20. januára 2020, 10:03

21-ročný Francúz požiadal podávačku lôpt, aby mu ošúpala banán. V tom ju ale zahriakol rozhodca John Blom, a tak si tenista musel ovocie ošúpať sám. Následne si vymenili pár slov a banán nakoniec skončil v taške.

 

Video sa objavilo na Twitteri, niektorí mladíka kritizovali za jeho správanie a nazvali ho primadonou. 


Treba sa však na situáciu pozrieť aj z druhej strany, tenista mal okolo prstov leukoplast a s lúpaním mohol mať problém, preto požiadal dievča o pomoc. Koniec koncov, keď mu podávačka ovocie vrátila, chcel si banán „načať“ zubami.

Reagoval už aj profil s menom tenistu, nie je však verifikovaný. Na spomínanej sociálnej sieti napísal, že video zavádza a nereflektuje, čo sa skutočne stalo. „Chudáci, sociálne médiá posunuli stupiditu na nový level,“ napísal.

CNN požiadalo o stanovisko organizátorov turnaja, zatiaľ čakajú na odpoveď.

Domov
Zdieľať
Diskusia