Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 15:28
Čas čítania 0:41
Vl Mi

Opitý Slovák vošiel bez pozvania do bytu a zjedol dvom ženám večeru. Vyviedla ho až polícia, hrozia mu dva roky za mrežami

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Muža zo Sniny musela z bytu vyviesť až polícia.

Keď si človek vypije, občas sa nekontroluje a spraví hlúposť, ktorá ho napokon dobehne. O tom by vedel rozprávať 32-ročný muž zo Sniny. V sobotu podvečer mal posilnený alkoholom neoprávnene vojsť do jedného z bytov. 

Teraz čelí trestnému stíhaniu vo veci prečinu porušovania domovej slobody, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„V sobotu podvečer v podnapitom stave vošiel do obytného domu na Ulici partizánskej a zaklopal na dvere jedného z bytov. Dvere mu otvorila domáca pani, muž napriek jej nesúhlasu vošiel dnu,“ povedala hovorkyňa. Dve ženy, ktoré boli v byte, sa zo strachu pred mužom ukryli do kúpeľne, muž búchal na dvere a vyzýval ženy, aby mu otvorili, že sa chce s nimi porozprávať.

Odporúčané
Ruský hotel zaplavila vriaca voda po explózii potrubia. Hostia sa uvarili zaživa Ruský hotel zaplavila vriaca voda po explózii potrubia. Hostia sa uvarili zaživa 20. januára 2020, 11:40

Ženy nereagovali na mužove výzvy a žiadali ho, aby z bytu odišiel. Nevítaný hosť však podľa polície prešiel do kuchyne, kde si sadol za stôl a zjedol večeru. Muža z bytu podľa hovorkyne vyviedla až policajná hliadka.


„Nezvanému hladnému hosťovi dožadujúcemu sa komunikácie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky,“ uzavrela Ligdayová.

Domov
Zdieľať
Diskusia