Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2020, 18:18
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Kto bol s Marianom Kočnerom na jachte v Chorvátsku? Okrem Petra Tótha aj Tománková z Čistého dňa, dokazuje video

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Peter Tóth o dovolenke v Chorvátsku vypovedal pred súdom v prípade vraždy Kuciaka, tvrdil však, že si nespomína, kto ešte na dovolenke bol.

Peter Tóth v stredu vo výpovedi pred súdom, v prípade vraždy Jána Kuciaka, hovoril aj o dovolenke s obžalovaným Marianom Kočnerom v Chorvátsku v roku 2017. Tá bola pre jeho svedectvo dôležitá z dvoch dôvodov, ktoré opísal. Tým prvým bolo, že si uvedomil, o aké bohatstvo by mohol Kočner prísť, ak by boli odhalené jeho ekonomické podvody a druhým dôvodom boli Kočnerove vyjadrenia o tom, že likvidácia jedného novinára by mohla pomôcť umlčať ďalších. 

Odporúčané
Kto bude od pondelka vypovedať na súde s Kočnerom? Predvolaní sú Haščák z Penty, Bödör aj kolegovia Jána Kuciaka Kto bude od pondelka vypovedať na súde s Kočnerom? Predvolaní sú Haščák z Penty, Bödör aj kolegovia Jána Kuciaka 19. januára 2020, 17:30

Video, ktoré zverejnila Nadácia Zastavme korupciu, naznačuje, že na dovolenke mohlo byť viac ľudí. Materiály pochádzajúce z Kočnerových zariadení získala medzinárodná sieť investigatívnych novinárov Organized Crime and Corruption Reporting Project a sprístupnila ich niektorým médiám.

Domov
Zdieľať
Diskusia