Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 22:47
Čas čítania 0:37
Tímea Krauszová

Nepočujúci muž žaluje Pornhub, pretože nemá dostatok skrytých titulkov. Pridal aj zoznam videí, ktoré si preto nemohol užiť

NEWS PORNHUB
Uložiť Uložené

Pornhub by podľa neho mal viac brať do úvahy komunitu nepočujúcich a ich potreby.

Yaroslav Suris žaluje webstránku Pornhub za nedostatok skrytých titulkov, pričom sa odvoláva na americký zákon na ochranu ľudí s postihnutím. Vraj tým, že niektoré videá titulky vôbec nemajú, porušujú jeho práva. V žalobe sa podľa TMZ sťažuje na to, že nepočujúci a nedoslýchaví majú ťažkosti s porozumením niektorých pasáži vo videách.

Pridal aj zoznam videí

Suris pridal aj zoznam niekoľkých videí, ktoré si chcel pozrieť, ale nemohol si ich vychutnať, pretože mu chýbali titulky k audiu. Medzi tie patria Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew, Sexy Cop Gets Witness to Talk a Daddy 4K - Allison comes to Talk About Money to Her Boys' Naughty Father.

Muž ďalej dodal, že by nemal problém hoci si aj priplatiť za prémiový účet, ale vzhľadom na nedostatok materiálu s titulkami v tom nevidí význam.

Pornhub pritom má samostatnú kategóriu so skrytými titulkami, ktorá je predovšetkým určená práve komunite nepočujúcich a nedoslýchavých. Surisovi však pravdepodobne prekáža, že je v nej značne menej videí.

Odporúčané
Vyskúšali sme Pornhub Premium. Oplatí sa? Vyskúšali sme Pornhub Premium. Oplatí sa? 16. decembra 2018, 14:30
Späť
Zdieľať
Diskusia