Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2020, 12:09
Čas čítania 0:55
Tímea Krauszová

UFC bojovníčka pred rokom zmlátila muža, ktorý ju chcel okradnúť. Teraz sa pripravuje na dôležitý zápas

ŠPORT MMA UFC
Uložiť Uložené

Je presvedčená o tom, že môže vyhrať.

Polyana Viana je UFC bojovníčka, ktorá sa preslávila najmä minulý rok, keď doriadila muža, ktorú ju na ulici prepadol. Po roku sa ešte stále sústreďuje na kariéru. Hoci naposledy nevyhrala, chce sa stať šampiónkou.

Bol to veľmi zlý nápad

Mladá žena v Rio de Janeiro čakala na svoj Uber, keď sa ju neznámy muž pokúsil prepadnúť. Zjavne netušil, že má čo dočinenia s Polyanou Vianou, bojovníčkou z UFC. Tá ho dvoma ranami a jedným kopancom doriadila do krvi tak, že až plakal. Dokonca ju prosil, nech zavolá policajtov, pretože sa jej bál. Vtedy ho už držala pod krkom a škrtila. Políciu napokon zavolali okoloidúci.

Odporúčané
Namiesto Incheby a Agrokomplexu sme vyskúšali autosalón vo Viedni. Toto sú jeho plusy a mínusy Namiesto Incheby a Agrokomplexu sme vyskúšali autosalón vo Viedni. Toto sú jeho plusy a mínusy 17. januára 2020, 10:51

Tento príbeh obletel svet a sociálne siete pred rokom. Dnes už 27-ročná bojovníčka využila vlnu slávy a hovorila o tom, že ženy sa majú vedieť brániť. Aj keď jej mnohí vytýkali, že jej útok bol neprimeraný schopnostiam a sile toho muža, ešte aj šéf organizácie UFC prehlásil, že pokus olúpiť jednu z ich bojovníčiek bol veľmi zlý nápad.

Domov
Zdieľať
Diskusia