Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 10:20
Čas čítania 1:46
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 sa odkladá o pol roka. Vývojári budú aj napriek tomu robiť extrémne dlhé nadčasy

TECH CYBERPUNK 2077
Uložiť Uložené

Poľská hra dorazí o čosi neskôr, než sa pôvodne plánovalo.

CD Projekt Red ohlásil dátum vydania Cyberpunk 2077 na minuloročnej E3. Počas Microsoft konferencie vytiahol na stage Keanu Reevesa, ktorý predniesol, že sa hry dočkáme už v apríli 2020. Bohužiaľ (alebo skôr našťastie, ako sa dozvieš v riadkoch nižšie), bol titul včera odložený. CDPR vydalo dôležité oznámenie. Ich najnovší projekt sa na pulty obchodov dostane 17. septembra, čo je viac ako 5 mesiacov po pôvodnom dátume.

Dôvodom je klasicky viac potrebného času pre doladenie technických aspektov, opravenie bugov, testovanie a podobne. Nakoniec, ide o gigantickú hru a nechceli by sme, aby nám jej hrane pokazili chyby. Zároveň si ľudia z branže a hráči, ktorí sú si vedomí toho, ako takéto veľké projekty vznikajú, vydýchli. Znamenalo to, že vývojári budú mať na prácu viac času a nebudú robiť toľko nadčasov (tzv. crunch).

Odporúčané
20 najočakávanejších hier roka 2020 20 najočakávanejších hier roka 2020 14. januára 2020, 17:22

Posledné týždne/mesiace pred vydaním veľkej AAA hry sa v podobne obrovských spoločnostiach pracujú povinné nadčasy, aby sa stihli deadliny. 80-100 hodinové pracovné týždne nie sú ničím výnimočným a mnoho ľudí už kvôli tomu vyhorelo, prišlo o rodiny a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia