Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2020, 22:15
Čas čítania 0:40
Vl Mi

Maskovaní lupiči chceli vykradnúť obchod s luxusnými hodinkami v Eurovei. Chaoticky tam pobehovali, odišli nakoniec bez lupu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Okatá lúpež sa tentokrát nepodarila.

V Bratislave chceli zlodeji opäť kradnúť. Po zlatníctve v Starom meste a Bory Mall si zlodeji vybrali ďalšie obchodné centrum. Chceli vykradnúť obchod s luxusnými hodinkami priamo v Eurovei na Pribinovej ulici, nakoniec len rozbili sklo na dverách. To, či sú to tí istí páchatelia, zatiaľ jasné nie je.

Odporúčané
Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku 3. novembra 2019, 12:25

„Dnes v noci (zo stredy na štvrtok, poz. red.) doposiaľ neznámi páchatelia v priestoroch obchodného centra na Pribinovej ulici poškodili sklenenú výplň dverí jednej z predajní. V tejto súvislosti pátrame po mužoch na videu. Škoda spôsobená poškodenej spoločnosti bola vyčíslená vo výške 8 000 eur,“ napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia