Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2020, 19:32
Čas čítania 1:14
Vl Mi

Adela a Sajfa v rádiu po rokoch spoja sily, budú mať špeciálnu šou vo Fun rádiu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Rádio oslavuje 30 rokov a prišlo s príjemným prekvapením.

V júni to už bude 30 rokov od vzniku Fun rádia. Mnohí si ho obľúbili pre dobrý výber hudby, iní zas majú radi moderátorov, ktorým to vždy dobre „kecá“. Jedna dvojica však v minulosti vyčnievala, Adela a Sajfa boli dlhé roky ťahákom. Pred šiestimi rokmi sa však v rádiu rozišli.

Odporúčané
Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať 3. júla 2019, 15:36

Dozvedáme sa však, že Funko dvojicu opäť spojí. „Vy a my – spolu tento rok oslavujeme 30 rokov. To sú desiatky obľúbených moderátorov, stovky hitov, ktoré sme si všetci zamilovali A VY - NAJLEPŠÍ poslucháči na svete. Zažite to najlepšie z Fun rádia za uplynulých 30 rokov každý piatok od 17-stej v špeciálnom narodeninovom programe: FUNRÁDIO 30 s Adelou a Sajfom,“ píšu na svojom webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia