Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2020, 15:53
Čas čítania 0:53
Jakub Paulík

Kiska si znova povykal s Ficom. Reagoval tak na zosmiešňujúce video Smeru proti migrantom

NEWS ANDREJ KISKA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Andrej Kiska sa rozhodol vyjadriť k politike Roberta Fica. Urobil tak krátko po tom, ako Fico pridal video, kde Kisku parodoval.

Predvolebná kampaň sa priostruje. Smer útočí na exprezidenta Andreja Kisku. Jeho odpoveď Robertovi Ficovi na seba nenechala dlho čakať. Do volieb 29. februára sa dá očakávať, že podobných výmien zažijeme medzi politikmi desiatky.

Kiska, zabudni na svoj plán. Nedovolíme ti navoziť imigrantov na Slovensko!“ napísal včera na svojom Facebooku poslanec Robert Fico. K príspevku priložil taktiež kampaňové video, v ktorom parodoval bývalého prezidenta Andreja Kisku. „Prijmeme tisíce imigrantov a týmto ľuďom máme morálnu povinnosť pomôcť a podeliť sa s nimi o naše bohatstvo,“ tvrdí na záberoch hlas snažiaci sa napodobniť Kisku.

Reakcia súčasného lídra politickej strany Za Ľudí prišla ihneď na druhý deň. Na začiatku svojej správy na sociálnej sieti nazval Fica familiárne Robertom, na jej závere sa však rozhodol, že už Robertovi Ficovi nemieni tykať.

Domov
Zdieľať
Diskusia