Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2020, 21:43
Čas čítania 0:43
Tina Hamarova

Famózna Petra Vlhová opäť prvá! Vyhrala preteky Svetového pohára vo Flachau

ŠPORT LYŽOVANIE PETRA VLHOVÁ SLALOM
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Naša reprezentantka zvíťazila v slalome Svetového pohára vo Flachau.

Petra Vlhová obhájila minuloročný triumf z rakúskeho Flachau. Slovenská pretekárka vyhrala s časom 1:53:65.  Pred druhou Švédkou Annou Swenn-Larssonovou zvíťazila iba o 0:10 sekundy. 

„Je skvelé znova zvíťaziť tu vo Flachau znova po roku. Mám to tu veľmi rada. Bolo to veľmi tesné víťazstvo, ale som šťastná, že sa mi to podarilo,“ povedala Petra Vlhová krátko po konci pretekov.

„Cítila som, že nejdem úplne najlepšie, hneď po štarte som urobila chybu. Počula som fanúšikov, tak som sa snažila ísť naplno,“ zhodnotila slovenská lyžiarka pre RTVS.

Petra Vlhová v prvom kole hviezdila

Famózna Petra Vlhová opäť prvá!
Famózna Petra Vlhová opäť prvá! Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slalom vo Flachau je vraj jeden z najprestížnejších, najlukratívnejších a najsledovanejších. Petra v ňom zvíťazila aj minulý rok napriek tomu, že vtedy bojovala s chorobou a pred pretekmi uvažovala, že na slalom ani nenastúpi.

Odporúčané
Petra Vlhová zvíťazila v slalome Svetového pohára v Záhrebe Petra Vlhová zvíťazila v slalome Svetového pohára v Záhrebe 4. januára 2020, 17:06

Jej najväčšia rivalka Mikaela Shiffrinová bola dnes večer v psychicky nevýhodnej pozícii najmä po tom, čo Petra vyhrala posledné preteky, ktoré sa konali začiatkom januára v Zahrebe. Slovenka v nich bola rýchlejšia o neuveriteľných 1,31 sekundy.  „Tí, čo budú hovoriť, že to bola náhoda, sa mýlia. Toto je Petra Vlhová. Konečne je späť,“ vravel vtedy Vlhovej brat Boris. 

Petra si najskôr vydýchne až po 19. januári

Famózna Petra Vlhová opäť prvá!
Famózna Petra Vlhová opäť prvá! Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia