Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2020, 19:03
Čas čítania 0:30
Peter Puterka

Prečo si Dalyb blokol Porsche Boya? Aj o tom sú nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba súhrn najdôležitejších udalostí posledných dní.

Január odštartoval veľkými udalosťami doma aj v zahraničí. Začalo sa hlavné pojednávanie v prípade vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, ktorého sa zúčastnil aj náš redaktor Viktor Kniš. Dnes sa priznal k dvojnásobnej vražde Miroslav Marček. Pojednávanie potrvá aj najbližšie tri dni a bude ho ešte zaujímavé sledovať. 

Venujeme sa aj hudbe, prezradíme ti, ako sa spoznali Dalyb a Porsche Boy či ako sa dostala Dara Rolins na Dalybov najnovší album TEEN(R)AGE. 

Odporúčané
Dalyb: Pri točení klipu na nás nabehlo 5 policajných áut Dalyb: Pri točení klipu na nás nabehlo 5 policajných áut 13. januára 2020, 8:00

V najnovších Freshnews sa tiež dozvieš, že Refresher hľadá rapový talent. Ak chceš aj ty patriť k úspešným interpretom, mal by si sa zapojiť do hľadania nového objavu, ktoré vyhlasujeme spolu so svetovým vydavateľstvom Universal Music. 

Odporúčané
Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť Refresher, Universal Music a Comebackgang hľadajú rapový objav. Ak máš talent a vieš sa prezentovať, spravíme z teba osobnosť 13. januára 2020, 11:53

Ak chceš vedieť viac o filmovej novinke - dokumente, ktorý mapuje kariéru Attilu Végha, sleduj najnovšie Freshnews.

Domov
Zdieľať
Diskusia