Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2020, 6:32
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Iba 15-ročný mladík strieľal počas stredoškolského basketbalového zápasu. Po výstrele sa dav rozutekal von z haly

NEWS BASKETBAL STREĽBA
Uložiť Uložené

Stredoškolák postrelil o 3 roky staršieho študenta.

Počas nedeľného basketbalového zápasu na strednej škole v Dallase došlo k streľbe. Prihlásil sa k nej iba 15-ročný študent. Zasiahol 18-ročného mladíka, ktorý skončil v kritickom stave. Pravdepodobne nik z prítomných nečakal, že zápas medzi školami South Oak Cliff a Justin F. Kimball by mohol vyvrcholiť až do násilného trestného činu.

Ako informuje CNN, postreleného hráča okamžite previezli do miestnej nemocnice. Po streľbe nastal chaos. Prítomní hráči a diváci sa okamžite snažili dostať preč z hľadiska a z hracej plochy.

Odporúčané
Brutálne video: Košičania organizujú bitky 15-ročných študentiek za 20 €, reagujú Plačková aj Aless Brutálne video: Košičania organizujú bitky 15-ročných študentiek za 20 €, reagujú Plačková aj Aless 6. januára 2019, 3:17

„Znepokojuje ma to, čo sa udialo. Učila som množstvo študentov, ktorí hrávajú basketbal. Veľa z nich skončilo vo väzení alebo sú mŕtvi. Je to strašný pocit, keď si predstavím, že som im vždy venovala všetko svoje úsilie a podaktorí sa nedožili ani 21 rokov, je to strašné,“ tvrdí učiteľka Shareefah Mason.

Domov
Zdieľať
Diskusia