Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2020, 12:44
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Brooklyn Nine-Nine sa vracia! Nahláškovaný policajný obvod v retro traileri sľubuje veľkú porciu zábavy

FILMY A SERIÁLY BROOKLYN NINE-NINE
Uložiť Uložené

Už vo februári sa dočkáme návratu jedného z najlepších komediálnych seriálov súčasnosti.

Brooklyn Nine-Nine sme spomínali naposledy len pred pár dňami, a to v zozname 10 najočakávanejších seriálov. Dnes tu máme k 7. sérii rovno aj trailer. Ten sa nesie v retro štýle 80. rokov, teda najmä po vizuálnej stránke. Postavy a obľúbený svet policajného obvodu sa nemení. Zisťujeme, ako sa Captain Holt popasoval s rolou pochôdzkára a aké nástrahy čakajú hlavných hrdinov tentoraz. Už sa tešíš na klasické epizódy s Dougom Judym a Halloweenskym špeciálom? 

Odporúčané
10 najočakávanejších pokračovaní obľúbených seriálov roka 2020 10 najočakávanejších pokračovaní obľúbených seriálov roka 2020 10. januára 2020, 11:00

Prvých dvoch epizód sa dočkáme už 6. februára, a to vďaka televízii NBC, ktorá seriál obnovila po tom, čo ho po 5. sérii Fox zrušilo. V prvých dvoch častiach uvidíme, ako si Holt zvyká na svoju novú rolu v uliciach veľkomesta a spoznáme tiež postavu kapitánky Kim. Stvárnila ju Nicole Bilderback.

Domov
Zdieľať
Diskusia