Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. januára 2020, 17:00
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Dalyb: Súhlasím, že s Haha Crew preberieme po Kontrafakte scénu (Rozhovor)

REFRESHER DALYB HAHA CREW
Uložiť Uložené

Člena Haha Crew sme vyspovedali v súvislosti s debutovým albumom. Odpovedal nám aj na otázky mimo hudby a reagoval na niektoré vyjadrenia z minulosti.

Dalyb vydal v úplnom závere svoj debutový projekt Teen(r)age, ktorým splnil to, čo fanúšikom sľúbil. Jeho cieľom totiž je tvoriť hudbu, pri ktorej sa budú môcť zabaviť a pustiť si ju napríklad v aute alebo na byte. Zároveň je pre neho dôležité, aby dobre znela v kluboch. Na albume má 9 skladieb a spolupráce so zaujímavými ľuďmi. Nám vo videorozhovore odhalil aj jeho pozadie. 

Dozvieš sa, ako vznikala skladba s Darou Rolins, ako sa Dalyb spoznal s Porsche Boyom a ako pri natáčaní jedného z vidoeklipov zasahovala polícia. S členom Haha Crew sme sa bavili aj o skupinovom albume a taktiež o témach mimo hudby. Dalyb prezradil, ako sa momentálne pozerá na módu a či sa cíti byť jedným z tých, kto ukázal Slovákom, ako sa odvážnejšie obliekať. 

Odporúčané
Dalyb nechce, aby ho bolo vidno, keď ráta peniaze. Počúvaj novinku z jeho debutového albumu a sleduj klip Dalyb nechce, aby ho bolo vidno, keď ráta peniaze. Počúvaj novinku z jeho debutového albumu a sleduj klip 9. decembra 2019, 7:34

Pustili sme mu aj niekoľko starších videoukážok, a tak mal možnosť bezprostredne zareagovať na svoje staršie slová. Na záver ešte nechýbala rubrika buď-alebo, vďaka ktorej sa dozvieš, kde by Dalyb rád býval a či preferuje filmy alebo seriály.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia