Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2020, 9:14
Čas čítania 1:32
Vl Mi

Podľa premiéra Pellegriniho dopravcovia obťažujú slovenských občanov a robia z nich rukojemníkov. Vyzýva ich, aby rokovali

NEWS ŠTRAJK
Uložiť Uložené

Podľa polície nebudú autodopravcovia v sobotu blokovať žiadny cestný úsek.

Dopravcovia nemienia ustúpiť. Únia autodopravcov Slovenska (UNAS) Žiada 50-percentné zníženie cestnej dane a pozastavenie výberu mýta do určenia nového správcu mýta. Premiérovi Petrovi Pellegrinimu ale očividne došla trpezlivosť a poslal im jasný odkaz.

Odporúčané
„Nie sme pripravení na kompromis a neodídeme.“ Štrajk dopravcov sa vyostruje, komplikujú dopravu vo viacerých mestách „Nie sme pripravení na kompromis a neodídeme.“ Štrajk dopravcov sa vyostruje, komplikujú dopravu vo viacerých mestách 9. januára 2020, 16:56

Vyzýva organizátorov protestov i tých, ktorí svojimi nákladnými vozidlami blokujú cesty na Slovensku, aby z nich odišli a vrátili sa za rokovací stôl. „Rokovací stôl u ministra financií je otvorený. Čaká na to, aby sa za múrmi ministerstva viedla odborná diskusia. Ale nikto si nemôže postaviť svoje podmienky, z ktorých nemieni cúvnuť. Nikto nemôže bohapusto vydierať štát len preto, že sa mu nepozdávajú daňové sadzby, ktoré musí platiť za motorové vozidlá,“ uviedol Pellegrini počas tlačovej konferencie.

Domov
Zdieľať
Diskusia