Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2020, 12:51
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Ashley Graham bude už onedlho rodiť, no aj napriek tomu odhaľuje svoje krivky v novej kampani plaviek

REFRESHER
Uložiť Uložené

Počas tehotenstva pribrala 22 kíl a vraj sa nikdy necítila lepšie.

V najnovšej kampani pre značku Swimsuits For All je hlavnou hviezdou najznámejšia plus-size modelka Ashley Graham, ktorá je už v poslednom štádiu tehotenstva, no ani to jej nezabránilo odhaliť svoje krivky a bruško. Kolekcia plaviek je totiž určená aj pre tehotné bacuľky.

Ako informuje portál Today, modelke sa má potomok narodiť už v januári. V rámci aktuálnej kampane oslavuje svoje piate výročie navrhovania pre značku, ktorá vyrába plavky pre všetky ženy s rôznymi postavami. Ashley pózuje v mnohých modeloch bikín či jednodielnych plaviek.

Odporúčané
Známa slovenská influencerka zverejnila svoju radikálnu premenu. Podarilo sa jej schudnúť až 25 kg Známa slovenská influencerka zverejnila svoju radikálnu premenu. Podarilo sa jej schudnúť až 25 kg 9. januára 2020, 14:42

„Tehotenstvo mi dalo úplne nový pohľad na moje telo a navrhovanie novej kolekcie mi umožnilo oceniť moje nové krivky aj krásne tehotenské bruško,“ tvrdí modelka o zákulisí vzniku jednotlivých plaviek.

Domov
Zdieľať
Diskusia