Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 15:13
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Kandidát ĽSNS kričal na policajta, ktorý za volantom telefonoval. Keď ho zastavil, robil si s ním selfie

NEWS
Uložiť Uložené

Agresívny vodič je kandidátom na poslanca NR SR v blížiacich sa voľbách.

Slovák si počas šoférovania všimol na križovatke zvolenských policajtov a začal na nich cez otvorené okno kričať. Nepáčilo sa mu, že jeden z príslušníkov zboru za volantom telefonuje. Ten však mal prostredníctvom telefónu dostávať pokyny k ďalšiemu plneniu jeho služobných úloh.

Ako informuje polícia SR na svojej oficiálnej facebookovej stránke, arogantného vodiča zastavili. Keď však vystúpil z vozidla, údajne povýšeneckým správaním pristúpil k policajtom a začal im hrubo a vulgárne nadávať. 

Odporúčané
Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) 12. marca 2019, 19:34

Vodič predložil hliadke doklady a vo vulgarizmoch naďalej pokračoval. Aby toho nebolo málo, mužov zákona mal provokovať tým, že si s nimi počas úkonu robil selfie. S fotkou sa dokonca chválil na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia