Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 20:23
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Režisér Ex Machina a Annihilation ti chce zamotať mozog v novom seriáli. Devs v traileri sľubuje mindfuckový zážitok

FILMY A SERIÁLY DEVS
Uložiť Uložené

Alex Garland odhaľuje svoj najnovší projekt.

Stanica FX nás naraz potešila viacerými správami. American Horror Story dostane ďalšie 3 série, Fargo sa vráti na obrazovky už v apríli, no a ukázali aj prvý trailer pre Devs, originálny mindfuckový seriál od Alexa Garlanda (Annihilation a Ex Machina). Devs kombinuje žánre drámy, thrilleru a sci-fi. Ako môžeš vidieť v traileri, čaká nás spleť záhad, mysterióznych postáv a udalostí a snáď aj vizuálne orgie, ktoré od Garlanda berieme ako samozrejmosť. 

Odporúčané
4. séria Farga dorazí už tento rok. Mrazivý trailer odhaľuje vojnu medzi Afroameričanmi a Talianmi v 50. rokoch 4. séria Farga dorazí už tento rok. Mrazivý trailer odhaľuje vojnu medzi Afroameričanmi a Talianmi v 50. rokoch 10. januára 2020, 20:40

Hlavnou postavou sa v Devs stane počítačová expertka Lily (Sonoya Mizuno) vyšetrujúca spoločnosť Amaya. Postupne zisťuje, že by táto spoločnosť mala stáť za zmiznutím jej partnera. Okrem réžie spomínaných filmov sa Garland postaral zo scenáristického hľadiska o akčné sci-fi Dredd, drámu Never Let Me Go, sci-fi Sunshine či thriller 28 Days Later. Tvorcovi teda veríme aj pri jeho seriálovom debute. 

Domov
Zdieľať
Diskusia