Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 11:47
Čas čítania 0:40
Vl Mi

V bratislavských kinách opäť zdraželi lístky. Za film zaplatíš aj 9,30 €

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM) PENIAZE
Uložiť Uložené

Rovnako ako minulý rok v januári, aj teraz narástla cena lístka v kinách Cinema City.

Kino je relax, film si vieš na obrovskom plátne užiť oveľa viac a môžeš do seba tlačiť popcorn alebo nachos. Jediná vec, ktorá ťa od návštevy kinosály môže odradiť, je cena lístka. Tá sa nenápadne z roka na rok zvyšuje. Teda aspoň v populárnych kinách v Bratislave.

Spoločnosť Cinema City takto pred rokom zdražela lístky zo 7,50 na 8,50. V zdražovaní pokračuje, od štvrtka 9. januára si priplatíš ďalších 30 centov, výsledná cena je teda 8,80 € za jeden lístok pre dospelého. Oproti minulému roku to teda nie je až také razantné zdražovanie. Ak si však lístok objednáš cez internet, prihoď ďalších 50 centov, Cinema City si totiž účtuje za každý lístok manipulačný poplatok. Kompletný cenník nájdeš na ich stránke.

Odporúčané
Nadávka f*ck v tomto filme behom minúty padne viac ako 3-krát. Adam Sandler v Uncut Gems predvádza najlepší výkon kariéry Nadávka f*ck v tomto filme behom minúty padne viac ako 3-krát. Adam Sandler v Uncut Gems predvádza najlepší výkon kariéry 7. januára 2020, 11:50
Domov
Zdieľať
Diskusia