Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 11:00
Čas čítania 4:30
Dominik Vetrák

10 najočakávanejších pokračovaní obľúbených seriálov roka 2020

10 najočakávanejších pokračovaní obľúbených seriálov roka 2020
FILMY A SERIÁLY NAJOČAKÁVANEJŠIE SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na návrat ktorých seriálov sa tešíme najviac?

Po včerajšom prehľade najočakávanejších komiksových filmov a sci-fi pre rok 2020 pokračujeme v Preview 202O práve seriálmi. Ešte v decembri sme sa pozreli na najočakávanejšie originálne a nové seriály. Dnes sa zase zameriame na tie, ktoré sa majú tento rok vrátiť. Nehľadaj tu rebríček najlepších, je to zoznam.

1. Fargo – ? (4. séria, FX, tvorca: Noah Hawley)

Noah Hawley chce s ďalšou sériou Farga opäť zraziť divákov zo stoličiek. Tá tretia síce nebola taká impozantná ako predošlé dve, no veríme, že s ďalšími časťami nám znova vyrazí dych. Príbeh 4. série sa bude odohrávať v Amerike roku 1950, a to na konci dvoch veľkých migrácií. Odišli tam vtedy ľudia z južnej Európy, napríklad z Talianska a usadili sa v severných mestách New York či Chicago.

Druhou skupinou migrantov boli Afroameričania. Tí vo veľkých počtoch opustili juh Spojených štátov, aby unikli zákonom Jima Crowa. Rasistickej legislatíve pomenovanej po fiktívnej postave černošského otroka, Tiež sa presťahovali do New Yorku, Chicaga a ďalších miest na severe Ameriky. Budeme tak svedkami stretu týchto dvoch skupín, z ktorých každá bojuje o kúsok amerického sna. Hlavnú postavu si zahrá Chris Rock.

2. Better Call Saul – 23. február (5. séria, AMC, tvorcovia: Vince Gilligan a Peter Gould)

Better Call Saul si udržuje svoju impozantnú kvalitu v každej sérii a pravidelne nás necháva omámených svojimi dejovými zvratmi, technickou dokonalosťou a bravúrnymi hereckými výkonmi. Že sa prequelový seriál Breaking Bad o právnikovi Walta a Jesseho nemohol vyrovnať originálu? No, tak mu daj šancu a presvedč sa o opaku.

5. séria môže byť predposlednou a vôbec nám to nevadí. Tvorcovia presne vedia, kedy majú príbeh ukončiť a zbytočne ho na úkor kvality nenaťahovať. Isté je, že sa v 5. sérii konečne Jimmyho premení na Saula Goodmana, čo napovedali posledné zábery minulej série.

Domov
Zdieľať
Diskusia