Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2020, 15:22
Čas čítania 0:33
Vl Mi

RTVS odvysiela vlastný seriál s detskou detektívkou Emkou. Bude s kamarátmi pátrať po envirozločincoch

ZAUJÍMAVOSTI RTVS
Uložiť Uložené

V každej časti sa Emka a jej kamaráti Filip, Adam a robot Viktor budú zaoberať poškodzovaním prírody.

Enviromentálne problémy nie sú očividne cudzie ani verejnoprávnej RTVS. V nedeľu ráno o 9:20 odvysielajú prvý diel seriálu s názvom Detektívka Emka a kamaráti pátrači. Budú v ňom riešiť prípady z prostredia envirokriminality a enviroprevencie. Pri pátraní sa deti stretnú s policajtmi, hasičmi, záchranármi a s civilnou ochranou.

Odporúčané
Všetkých 18 hercov nominovaných na BAFTA Film Awards 2020 je bielej pleti Všetkých 18 hercov nominovaných na BAFTA Film Awards 2020 je bielej pleti 8. januára 2020, 10:12

Dokopy má televízia prichystaných 10 dielov. V každej časti sa Emka a jej kamaráti Filip, Adam a robot Viktor budú zaoberať poškodzovaním prírody, napríklad porušovaním ochrany vôd, nelegálnym obchodom s ohrozenými druhmi živočíchov i nepovoleným výrubom stromov.

„Títo špecialisti dovolia mladým pátračom nahliadnuť do zákulisia ich práce a naučia ich pozerať sa na ňu inak, ako to vidia v televíznych správach,“ priblížila PR manažérka RTVS Silvia Turnerová.

V prvej epizóde sa Emka na čele s kamarátmi bude snažiť vystopovať deti, ktoré v lese založili požiar. V pokračovaní sa o týždeň zasa vydajú po stopách zlodejov orchideí.

RTVS v nedeľu odvysiela ich seriál s detskými detektívmi. Budú zaoberať poškodzovaním prírody
RTVS v nedeľu odvysiela ich seriál s detskými detektívmi. Budú zaoberať poškodzovaním prírody Zdroj: RTVS
Domov
Zdieľať
Diskusia